sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Muutama viikko vielä

Rakentamisprojektin kakkosvaiheen loppu alkaa olla näkyvissä. Mies on ahkeroinut yläkerrassa viime aikoina kaikki illat ja viikonloput. Enää toisen huoneen kattolaudat, finistelymaalaukset ja lattiapinnat puuttuvat.

Yläkerran aula/kirjastohuoneesta tulee kyllä todella iso, yli 20 neliötä. Toisen päädyn huone on 13 neliötä eli sekin ihan hyvänkokoinen.

Vinttikomeroihin myös näyttää mahtuvan melkoisesti tavaraa. Oli hyvä idea tehdä ne, vaikka homma olikin aika työläs.

Vaikka yläkerran pölyt koetettiin muovisen vetskarioven avulla pitää pois alakerrasta, niin kyllä sirkkelöinti- ja hiontapölyä ihan kiitettävästi on pöllähdellyt silti alakertaan. Ilmanvaihtokoneen suodatin oli aivan täynnä törkyä, kun viikonloppuna se vaihdettiin.

Itse en ole yläkerrassa paljoa pystynyt puuhaamaan, koska selkä on päättänyt sanoa sopimuksensa irti. Liikaa nostelua, kantelua ja kumartelua...

Melkein tekisi mieli aamukampa ottaa käyttöön, sen verran olemme jo kumpikin alkaneet odotella ns. normaaliarjen alkamista.


Yläkerrassa tuli eteen sama ongelma kuin alakerrassa: suunnitellut valaisinten paikat muuttuivat, kun huoneet alkoivat muotoutua lopulliseen kuosiinsa. Tämä huone on valoisa ja sinne laitetaan vain yksi kattovalaisin.

Toiseen päätyyn tulee ledejä ja yksi ns tavallinen kattovalaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti