torstai 16. lokakuuta 2014

Seiniä nousee

Viime aikoina on taas tapahtunut yllättävän paljon: vesimittari asentui tällä viikolla, yläkerrran eristäminen on pitkällä, väliseinärungot on tehty, pihaa tasoiteltu ja ensimmäiset mullatkin jo levitetty, kaukolämpölaitteisto on kiinnitetty tekniseen tilaan, ilmastointiputket on paikallaan...

Kauhean juohevasti rakentaminen on edennyt muutenkin, mitä nyt pieniä probleemeja: vessanpytyn viemärin paikka suihkuhuoneessa on 10 kriittistä senttiä väärä, pitää laittaa joku kulmamalli?? Kodinhoitohuoneessa kuivauskaapin ilmastointiputki tuli väärälle puolelle, muttei haittaa, vaihdetaan suunnitelmaa hiukan.

Kohtahan tässä joutuu tilaamaan jo keittiön (meillä on vain kk:n toimitusaika). Keittiöstä puheen ollen, hintahaitari oli järkyttävä. Saatiin kokonaisuus ilman kylmä- ym. laitteita ja kaapit koottuna alle puoleen hintaan tiettyjen merkkikeittiöiden tarjouksista. Kannatti pyytää tarjouksia monista paikoista.

Sisällä alkavat huoneet hahmottua. Eteinen vaikutti jotenkin pieneltä. Pitää pohtia uudelleen rappujen mallia..Tässä näkyy vessa, vaatehuone ja makuuhuone, oikealla pilkottaa työhuone.


                                          Talkoolaisen viesti seinällä on   
                                          herättänyt pohdintaa, what, the...??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti