perjantai 31. lokakuuta 2014

Piiputtaa

Hormia on muurailtu nyt yläkertaan asti. Samaan aikaan muurataan saunan ja suihkuhuoneen seiniä. Aika viime hetkillä muistutin muurauksesta vastaavaa, että meillehän tulee sitten lasiseinä saunaan. Onneksi muistutin. Meille tulee kohta väliseinäharkkoja raksakimppaan myyntiin.

Hormin kohdalla on pähköilty ankarasti paloturvallisuusmääräyksiä. Vaikka meillä on palovillalla yms suojattu leca-hormi, ohjeissa mainitaan 5 sentin suojaetäisyys palavaan materiaaliin. Tämä tarkoittaa hieman suunnitelmien muutosta keittiöön, koska yksi kaapisto on vasten hormia. No eiköhän tähän joku  systeemi keksitä.

Yläkerran värkkäilyssä ekovillan puhalluskuntoon on ollut yllättävän iso homma. On rakenneltu komerovalmiuksia, ilmastointiputket ja porrasaukon seinämät. Meikäläiselle on jostain syystä kaadettu kaikki villoittaminen.

Hakattuani päätä kattopalkkeihin ja yskittyäni villapölyä pari viikkoa voin sanoa, että ei ollut kiva homma todellakaan. Seuraavaksi saan kuulemma villoittaa alakerran seiniin viisisenttisen seinävillan. Kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti