tiistai 11. marraskuuta 2014

Nyt etenee

Tuossa välillä kun tuntui, ettei mikään etene, niin nyt taas hommat etenevät tosi vauhdikkaasti. Yläkertaan tuli viime viikolla valtaisa määrä ekovillaa, jota putoilee porrasaukosta koko ajan alakertaan...
Yläkerta voitiin joka tapauksessa jättää hetkeksi rauhaan ja palata alakerran värkkäilyyn.

Seinien levytys on täydessä vauhdissa ja saunan ja pesuhuoneen pinnat ovat jo saaneet vesieristeen!
Ostin muuten vesieristeen 50 eurolla raksakimpasta (ovh 128 euroa). Kannattaa seurailla facebookia ahkerasti.

Meikäläisen homma on ollut alakerran viimeisen villakerroksen villoitus ja kipsilevysaumojen viimeistelyruuvailu. Saatiin lainaksi jykevä akkukäyttöinen ruuvauslaite, jonka käyttöä olen harjoitellut. Ei ihan helppoa saada ruuvit justiinsa oikeaan syvyyteen.

Nyt kun ollaan jo pinnoissa, on pitänyt aloittaa tosissaan myös värien ja materiaalien valinta.  Piirustelin huoneiden malleja ja aika hyvin päästiin samoihin ajatuksiin miehen kanssa siitä, millainen värimaailma sisälle halutaan. Maaleina aiomme käyttäa ekomaaleja.

Käytiin Bauhausista jo ostamassa seinälaatat kylppäriin ja vessaan. Lattialaatatkin löytyivät pienen etsiskelyn jälkeen lopulta kivuttomasti. Laattamaailma on aivan älyttömän laaja ja glamourinen, mutta me haluttiin maanläheisempää tyyliä. Ja sitähän oli tarjolla myös. Seinistä halusimme kuitenkin valkoiset. Kylppärin, kodinhoitohuoneen, saunan ja vessan lattioista tulee harmaanruskeat.


Työhuone

Suihkuhuoneen seinissä on jo vesieriste

Tämäntyyppinen laatta tulee suihkuhuoneeseen koristeraidaksi (todennäköisesti...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti