keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Ovet, kittailua ja vähän bling blingiä

Kosteusongelma selätettin onnistuneesti kuivurilla ja hommat pääsivät jatkumaan ilman, että piti mitään purkaa ja rakennella uudelleen. Helpotus.

Tällä viikolla on asenneltu sisäovia. Ulko-ovet laitellaan paikalle, kun lukkoseppä tulee perjantaina. Kaikki ovet on tilattu Jeld-Weniltä. Sisäovien kahvat ovat todella ärsyttäviä asentaa. Olen tietenkin saanut tämän tehtävän. Miten voikin olla niin vaikeaa saada ruuveja kohdilleen.

Tunnelma on väsynyt, mutta onnellinen. Hirmuisen kiva alkaa saada valmista aikaan. Tosin loputtomasti paljastuu pieniä korjattavia kohtia... Viimeinen isompi paikkaustarve paljastui, kun sytytettiin porraskäytävän valot, jotka suuntaavat ylös- ja alaspäin. Seinän keskellä on kipsilevyjen saumakohta, jonka epämääräistä kittausta ei sitten yhtään havaittu sivulta tulevassa valossa. Ylhäältä tuleva valo olikin sitten armoton... Saa sitten sen koko seinän kitata ja maalata uudelleen.

Akke (=akryyli) pitää ottaa käyttöön lattialämmitystermostaattien kohdilla. Pienet termostaatit eivät ihan peittäneet tehtyä aukkoa - tietenkään. Silkkarit =(silikonit) puuttuvat vielä sieltä ja täältä kosteista tiloista ja keittiöstä, mutta mies laittanee ne lähipäivinä. Sitten päästäänkin testaamaan saunaa!

Päätettiin jo suunnitteluvaiheessa, että vessaan tulee kristallilamppu. Kumpikin tykkäämme siitä, miten valo käyttäytyy kristalleissa.  Muuten simppelissä vessassa tuo valo on kyllä tosi kiva.  Lampussa on vielä muovi suojana.


Olohuoneen kristallilamppu on vanha. Se on yksinkertaisuudessaan kaunis.


Ovet ovat massiivipuuta. Haluttiin simppeli peilimalli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti