maanantai 16. maaliskuuta 2015

Aurinkoa ja uudet portaat

Nyt kun aamuaurinko on helottanut ihanasti, niin näyttäytyy selkeämmin myös se, mikä kohta terassista ja pihasta on aurinkoisin. Meillähän on toistaiseksi paljon puita tontin ympärillä (mistä tykkään). Ikävä kyllä viereisetkin tontit on kaavoitettu ja luultavasti puut kaatuvat jossain vaiheessa.

Puista huolimatta terassi on mahtavan aurinkoinen juuri aamukahvin aikaan ja pitkälle aamupäivään. Tämä huomio herätti meidät hakemaan pikapikaa terassituolit varastosta. Samalla tuli haettua siskon autotallista viimeinen purettava laatikko eli mummon perintöastiat.

Nyt meillä on sitten myös portaat, jotka johtavat....ekovillaa täynnä olevalle ullakolle:)
Portaiden kokoaminen kesti yhden illan ja niiden nosto paikalleen vaatiki viisi miestä. Portaat olivat meinaan todella raskaat, koska ovat umpipuuta. Käsijohde laitetaan paikalleen vasta kun yläkertaa tehdään. Yksi väliaikainen seinä nimittäin puretaan kortaiden yläosasta.

Koska nousu ei sitten ollutkaan ihan niin jyrkkä kuin luulin, niin ei portaiden alle kyllä mitään vaatekaappia saa. Sinne tulee nyt sitten jonkinlainen kenkäsäilytyssysteemi sekä hyllykkö tai lipasto.

Nyt kun portaat ovat paikallaan, mies alkoi tehdä budjettia yläkerran kahdelle huoneelle. Koska villoitin itse alakerran sisäpuolet ja välikaton niin painotin miehelle, että yläkertaan ei sitten kyllä mielellään villaa oteta vaan eristelevyä. Villa on aivan karmeaa käsitellä. Ja ei kun taas rakentamista suunnittelemaan:)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti