maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kaikki kotona

Viimeiset pari viikkoa on ollut melkoista pakkaus- ja muuttohässäkkää. Onpa tullut käytyä läpi mappejakin, joita en ole avannut sitten 80-luvun.

Nyt olemme kuitenkin (melkein) kaikkine tavaroinenne muuttaneet uuteen kotiin. Muutamassa välivarastossa on tosin vielä pengottavaa...

Paljon suurempi haaste kuin itse rakentamisen tekniikka ovat olleet erilaisten kaappien, kaihtimien tms kokoamiset ja viritykset. Muutamakin kirosana lipsahti mieheltä Ikean liukuovikomeron kasauksessa. Ja laskoskaihtimen kiinnityssysteemi oli todella mystinen.  No kovin montaa osaa ei jäänyt kasauksista yli:)

Kaikenlaista pientä säätöä on vielä tekemättä, mutta kunhan nyt toivutaan tästä 9 kk:n tiukasta rupeamasta, niin räpelletään sitten ajan kanssa asioita kohdalleen.

Viikon asumisen perusteella olen todella tyytyväinen materiaalivalintoihimme. Mattaparketissa ei näy lika eivätkä koirankarvat. Keittiön tasomateriaali on aivan erinomainen. Keittiön laatat eivät ole liukkaat. Kaikki tuntuu myös yllättävän saumattomasti soipivan yhteen, vaikka meillä valinnat on tehty kyllä paljolti omien mieltymysten, ei jonkun tietyn tyylin mukaan.




 Keittiön välitilalaatta näkyy tästä kuvasta.



Keittiön taso näyttää todella hämäävästi vanhalta puulta, vaikka ei kylläkään puuta ole...



Olohuone haluttiin pitää avarana, huonekaluja karsittiin.


Keittiön uusi, jatkettava tammipöytä ja vanhat mustat tuolit sopivat yllättävän hyvin yhteen.

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää valmis koto. Onneksi olkoon muuttorumban selättämisestä. Meillä tuo muutto häälyy parin kuukauden päässä eli vielä pitää jaksaa pakertaa tovi. Keittiötasoanne tuli ihailtua ja on meillä juuri ajankohtainen hankinta. Mistä olette sen hankkineet? Lisäksi odottelen kirjoitusta siitä portaiden alle tulevasta komero/säilytystilasta. Kivaa kevään odotusta!

    VastaaPoista
  2. Ostettiin taso keittiökalustetukusta Järvenpäästä. Meidän portaat eivät ole vielä tulleet ja eteisessä on sen mukainen vaatekaaos (koska siis kaappejakaan ei ole). Onneksi kodinhoitohuoneessa on tilava naulakko:) Tilataan todennäköisesti kaapin osat niinikään keittiökalustetukusta. Laittelen kuvaa ja tekstiä, kun olemme siinä pisteessä. Jaksamista loppurutistukseen!

    VastaaPoista