keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Portaiden kasaaminen alkaa

Tässä kerettiinkin pari viikkoa olla aloillaan ja nukkua univelkoja pois ennenkuin seuraava projekti pukkasi eteen: eilen tulivat Lappi-portaiden osat. Melkoinen kasa erilaisia palikoita.
Tarina ei kerro, miten paljon siitä kasasta jää ylimääräisiä osia. Aika monesta kasaamastamme kaapista yms. ylimääräisiä osia on jäänyt...

Portaat tilattiin alakerran valmistumisen loppuvaiheen väsymystilassa, joten tietenkään emme muistaneet, että piti olla umpiportaat, jotta saadaan kaapisto portaiden alle. Tilattiin näemmä avoportaat. NOh. Pitää sopeuttaa ulkovaatekaapisto tähän tilanteeseen, kunhan nyt ensin saadaan varsinaiset portaat kasaan.

Muuten elämä uudessa kodissa on asettunut vallan mukavasti kohdilleen. Koiran kanssa olemme tutustuneet ahkerasti uusiin lenkkimaastoihin, ja nehän ovat vallan hyvät. On metsiä, harjuja ja kivoja polkuja. Koira on jopa tottunut olemaan vaijerissa pihalla kiinni, vaikkei yleensä siitä ollenkaan tykkääkään. Kesällä toki sitten tehdää aitaus tälle pelottavalle vahtikoiralle:)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti